Zoeken naar Schildersbedrijf N. van der Ham

Schildersbedrijf N. van der Ham
 
Home N.VAN DER HAM.
VAN DER HAM OVER DE HELE WERELD: IN OMAN. VAN DER HAM is een oer-Rotterdams bedrijf met een sterk internationaal karakter. Met eigen personeel en eventueel een locale aanvulling zijn wij in staat om wereldwijd de kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent.
Contact N.VAN DER HAM.
Tel: 31 010 / 413 81 31. Fax: 31 010 / 404 93 69. Over N.van der Ham. Binnen de vier disciplines Schilderwerken, Onderhoud, Metaalconservering en Betontechniek staan wij voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. @2015 N.van der Ham Website gemaakt door DareVelop.
Openingstijden van Schildersbedrijf N. Van Der Ham in Rotterdam.
15 Schildersbedrijf N. Van Der Ham vestigingen gevonden in Rotterdam. U zocht: Schildersbedrijf N. Van Der Ham in Rotterdam. Hulp nodig met het vinden van Schildersbedrijf N. Van Der Ham in? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Schildersbedrijf N. Van Der Ham BV Faillissement.
Disclamer: De informatie op deze pagina over Schildersbedrijf N. Van Der Ham BV wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden.
Schildersbedrijf N. van der Ham in Rotterdam Schilder Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Ontdek de scherpste prijs.: Vraag offerte aan. Informatie over Schildersbedrijf N. van der Ham in Rotterdam. Het exploiteren van een schildersbedrijf en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan huizen, gebouwen en kunstwerken.
Schildersbedrijf N. Van Der Ham Rotterdam 3079 DX Rotterdam, Hekendorpstraat 40, KVK NUMMER 57740828. Kompass Professionnel.
Bedrijfsinformatie Schildersbedrijf N. van der Ham. Schilderen en glaszetten. Kerncijfers Schildersbedrijf N. van der Ham. Van 10 tot 19 Werknemers. Kaderleden Schildersbedrijf N. van der Ham. Exporteer de lijst met directieleden. Informatie beschikbaar als optie. Activiteiten Schildersbedrijf N. van der Ham.
Schildersbedrijf N. van der Ham Schilder in Rotterdam.
15 april 2013. Bezoek de website van Schildersbedrijf N. van der Ham. Het BTW nummer van Schildersbedrijf N. van der Ham controleren bij de Europese Commissie. KvK uitreksel van Schildersbedrijf N. van der Ham opvragen bij de Kamer van Koophandel.
Schildersbedrijf N. van der Ham uit Rotterdam Schildersbedrijf.
van der Ham is opgericht op 4/15/2013. De schilder is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder KvK-nummer 57740828 en de ondernemingsvorm is een Eenmanszaak. De vestiging van dit schildersbedrijf aan de Hekendorpstraat telt 20-49 werkzame personen. Onderstaand vind je meer gegevens van dit schildersbedrijf.

Contacteer ons