Meer resultaten voor schildersbedrijf n. van der ham

schildersbedrijf n. van der ham
 
Vraagenaanbod.nl Schildersbedrijf N. van der Ham bv Faillissementen.
rubriek Kies eerst een sector. subrubriek Kies eerst een rubriek. minimaliseer deze extra opties. van der Ham bv. van der Ham bv. 25 juli 2016. Hekendorpstraat 40, 3079 DX Rotterdam. Wegens gebrek aan baten. Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Schildersbedrijf N. Van Der Ham BV Faillissement.
Van Der Ham BV. Laatste nieuws over dit bedrijf uit Rotterdam dat failliet is verklaard. informatie alleen over rotterdam. Wijken in gemeente. Van Der Ham BV. Dit KVK-nummer staat in het bedrijvenregister als: Schildersbedrijf N. van der Ham BV. Publicaties van de rechtbank.:
Schildersbedrijf N. van der Ham B.V, Rotterdam.
Home Schildersbedrijf N. van der Ham B.V. van der Ham B.V, Rotterdam. van der Ham B.V. Cornelis Trompstraat 6a. 3071 XV Rotterdam. Plan uw route naar dit adres. Tuin en Buitenleven. Badkamer en Toilet. Bouwen en Verbouwen. Deur Kozijn Raam Trap.
Schildersbedrijf N. van der Ham BV Rotterdam Lokaal bedrijf Facebook.
Lokale bedrijven ontdekken op Facebook. Registreer je vandaag nog voor Facebook om lokale bedrijven in de buurt te ontdekken. van der Ham BV. Bevindt zich in Rotterdam. Berichten over Schildersbedrijf N. van der Ham BV. Er zijn geen verslagen beschikbaar.
Spoorweghefbrug Rotterdam.
van der Ham B.V. koos voor het opknappen van de Rotterdamse spoorweghefbrug De Hef voor een modern 3-laags verfsysteem van Hempel. Begin jaren 90 werd de brug voor het laatst opgeknapt en in 2015 besloot de gemeente Rotterdam het opvallende stadsmonument te laten stralen en conserveren. De schilder werkzaamheden aan De Hef zullen naar verwachting in het eerste kwartaal 2017 gereed zijn.
Renovatie brug De Hef Rotterdam.
Stralen van circa 28.000 m staalconstructie van De Hef in het centrum van Rotterdam. Op 4 januari 2016 zijn wij begonnen met het stralen van één van de bekendste monumentale bruggen van Rotterdam en omstreken. In opdracht van Schildersbedrijf N. van der Ham wordt De Hef Koningshavenbrug gestraald door Van Ginkel Groep.
Havenkranen Amsterdam gecoat Sika Nederland B.V. LOGO. account. arrow-down. arrow-left-bigger. arrow-left. arrow-right. arrow-up. arrow. bubble. collapse. dropdown-indicator. expand. globe. hero-arrow. hero-bar. iccollapse. language. lens. lock. logoTease
Deze deklaag is geschikt voor staalconstructies in agressieve milieus. Voor de applicateur was dit geen nieuw product. Nico van der Ham: Dit product is ons erg goed bevallen bij eerdere projecten in de Rotterdamse en Antwerpse haven waarbij we ook kranen hebben gecoat.
Schildersbedrijf N. van der Ham Schildersbedrijf uit de regio Rotterdam.
Hoe kunnen we u contacteren? Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy en cookiebeleid. Schildersbedrijf: Schildersbedrijf N. van der Ham. van der Ham is een professioneel schildersbedrijf uit Rotterdam waar u terecht kan voor al uw schilderwerken.
Schilder Schildersbedrijf N. van der Ham in Rotterdam Adres, contact en bedrijfsgegevens.
van der Ham. 15 april 2013. Neem contact op met Schildersbedrijf N. van der Ham via onderstaande gegevens. Het vestigingsadres van Schildersbedrijf N. van der Ham. Schilders in de buurt. Andere schilders in de omgeving van de schilder Schildersbedrijf N.
Schildersbedrijf N. van der Ham Rotterdam.
Drimble Bedrijvenregister Zuid-Holland Regio Rotterdam Schildersbedrijf N. van der Ham. van der Ham. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Rotterdam. Het adres van Schildersbedrijf N. van der Ham is Hekendorpstraat 40 in Rotterdam. informatie alleen over rotterdam.

Contacteer ons